woensdag 29 juni 2011

Een rugzak met mistlampen

Le Canard heeft een laatste check-up voor de vakantie gehad. Nog anderhalve week en het is zover... spannend!
Wat is er gebeurd? Ik heb twee mistlampen laten monteren... en er was licht... nou ja, meer licht dan standaard. De gele lampen die er nu opzitten geven wel mooi licht maar het is niet afdoende als we in het donker door de regen over de onverlichte rues rurales rijden. Vandaar. Ook is er gekeken naar de contactpuntjes. Deze zijn vervangen en daarmee is de motor ook opnieuw afgesteld. Hij loopt weer als een zonnetje, bij lage toeren trekt hij weer normaal op.

De jongens in de garage vroegen zich af of ik wel serieus was… met een eend naar de Pyreneeën… met aanhanger en 4 personen. Ik kan enigszins begrijpen dat ze dit toch wel raar vinden. Nou mannen, het gaat echt gebeuren!

Daarnaast is de waterdichte zak aangekomen die we gaan gebruiken om de ruimteverslindende slaapzakken op de achterklep te vervoeren. Even testen… en het werkt. Cool, niet? Zo heeft 't eendje een rugzakje... (dit rugzakje is zelf betaald hoor!)

De remmen zijn weer gecontroleerd en alle vetnippels zijn gevuld. We zijn er bijna klaar voor. Rest enkel nog de bekleding van de achterbank vast zetten en dat staat gepland op 4 juli.

Kleren inpakken en wegwezen. Ehmm, nog even wachten. We moeten allemaal nog een paar dagen werken of naar school. Ik houd niet van wachten...





1 opmerking:

  1. Hoi Cecile, Gregor, Pim en Puck,

    Wij wensen jullie een hele fijne vakantie!! Uiteraard volgen wij jullie avonturen met spanning.

    Groetjes, Saul, Vivian Robin en Cas

    BeantwoordenVerwijderen